Vaffel med æg

Ingredienser 1. stk.

  • 1 stk. Vaffel, se opskrift HER
  • 15 gr. Salat
  • 50 gr. Æg, hårdkogt
  • 10 gr. Mayo
  • 1 stk. Cherrytomat

Vælg økologiske råvarer

Sådan gør du

Kog ægget i ca. 8 min. og køl det af og skær det i skiver med en æggedeler.

Kom salat på vaflen, læg æggene ovenpå. Pynt med mayo og cherrytomat.

Velbekomme!

Med en vaffel med æg får du 278 kcal – 15 gr. protein, 1,4 gr. kulhydrat og 24 gr. fedt. 

Denne vaffel med æg har meget protein og ganske få kulhydrater. Vaflen kan også varieres med rejesalat, kyllingebryst, en madrest eller hvad du lige har i køleskabet. Kun fantasien sætter grænsen.

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen