Røræg med parmaskinke og salat

Scrambled eggs, Parmaskinke og salat

Lidt men godt, byder denne dejlige morgenmad på. Scrambled eggs eller røræg, som det jo hedder på dansk, er lynhurtigt at lave og kan spises både varmt og koldt. Hører du til dem, der først spiser morgenmaden på jobbet, kan du lave det aftenen i forinden og tage det med. Kunne også være en sund og god frokost på jobbet.

Salaten kan være en rest fra aftensmaden, men er også hurtig at samle. Jeg har altid skyllet og strimlet salat i en box i køleskabet samt hvad, jeg ellers kunne tænke mig, at skulle bruge til maden. Det er alt lige fra blancherede asparges, blomkål og broccoli i små buketter, spinat og meget mere. Det gør min dagligdag nemmere og er med til at fastholde mig i den sunde mad, når det er lige at gå til.

Sammensætningen af protein, kulhydrat og fedt i denne tallerken er helt perfekt. En god start.

Røræg med parmaskinke

Ingredienser 1 person

  • 2 stk. Æg
  • 1 spsk. Piskefløde
  • 5 gr. Smør (stegning)
  • 30 gr. Parmaskinke
  • Salat

Vælg økologiske råvarer

1 ½ spsk. Olivenolie

Sådan gør du

Anret salaten og kom en god olie henover. Her er brugt salatblade, agurk, asparges og blåbær, men sammensæt selv salaten efter, hvad du godt kan lide eller har i køleskabet. Brug eventuelt en rest salat fra aftensmaden.

Læg 2-3 skiver parmaskinke ved.

Æg, piskefløde, salt og peber piskes med en gaffel.

Smelt smør på panden og vend hurtigt æggemassen sammen. Drys med persille eller purløg.

Velbekomme!

Denne tallerken indeholder 331 kcal – 33 gr. protein, 4,3 gr. kulhydrat, 25 gr. fedt

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen