
Ingredienser 2 personer
- 250 gr. Rejer i lage
- 100 gr. Salat
- 75 gr. Squash
- 25 gr. Forårsløg
- 75 gr. Grønne asparges
- 1 stk. Avocado
- 1 stk. Rød Grape
- 25 gr. Pinjekerner
- Dild til pynt
- 4-5 spsk. Olie/eddikedressing
Sådan gør du
Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne og afkøl dem.
Rejerne hældes op i en sigte, skylles godt i koldt vand, drypper af og duppes tørre.
Salaten skylles og duppes tør for vand. Squash skæres i tern, forårsløg og asparges snittes på skrå og avocado skæres i stykker.
Skær skrællen af Grapefrugten og tag den hvide hinde med. Skær filetér ned mellem lamellerne.
Læg salaten i bunden af tallerkenen og anret øvrige ingredienser herpå. Pynt med dild og drys de ristede pinjekerner over og server med olie/eddikedressing
Se opskrift på olie/eddikedressing under ”hjemmelavet dressing, Pesto, Mayo og Aioli” bagerst.
Velbekomme!