
Ingredienser 6 stk.
- 150 gr. Revet os
- 4 store Æg
Vælg økologiske råvarer
Sådan gør du
Til disse vafler med ost, kan du købe færdigrevet ost eller du kan rive det selv på et råkostjern. Du kan bruge en mild og neutral ost eller en med lidt mere smag, afhængig af hvor meget smag, du vil have i vaflerne, samt hvad der skal ovenpå dem.
Blend æggene med den revne ost og bag vaflerne på et vaffeljern. Du får 6 stk. ud af denne portion.
Velbekomme!
Pr. stk. får du 144 kcal – 10 gr. protein, 0,6 gr. kulhydrat, 11 gr. fedt.
Vaflerne kan du bruge til både morgenmad eller som frokostret. Hvad du vil have ovenpå vaflerne, kan være præcis det, du rigtig godt kan lide eller lige har i køleskabet. Jeg bruger dem selv i stedet for brød (jeg spiser ikke brød) og lægger både laks, rejer, kylling salat og en madrest fra dagen før på vaflerne. Nogen gange kommer jeg strimlet salat eller et salatblad under. Vaflerne kan laves dagen før og opbevares i en boks i køleskabet.
Jeg bruger dem også på et brunchbord, laver dem dagen før og varmen dem i ovnen, når de skal bruges, så de er lune og sprøde.