Æggewraps med tun

Æggewraps med tun og peberfrugt

Æggewraps er et sundt og mættende måltid både til morgenmad og frokost. Du kan lave dem med lige præcis det fyld, du ønsker og smøre dem med det, du synes passer bedst sammen.

Til at smøre æggewraps’ene med bruger jeg flødeost med eller uden urter, Chilimayo, Aioli, Pesto eller avocadomos. Denne æggewrap med tun er smurt med Chilimayo, der giver god smag til den lidt mere neutrale tun. Du kan vælge at bruge både grønne, gule og røde peberfrugter. Lever du på få kulhydrater, skal du vælge mest grønne eller gule og kun lidt af de røde, der har det største kulhydratindhold.

Serveres med lidt gnavegrønt, eksempelvis agurkestave, blomkålsbuketter eller grøntsagsrester fra dagen før, sammen med lidt Aioli, Pesto eller avocadomos.

Se også æggewraps med ferskrøget laks HER

Ingredienser

  • 1 stk. Æggewrap, se opskrift HER
  • 30 gr. Chilimayo
  • 50 gr. Tun i olie
  • 30 gr. Peberfrugt, grøn/gul/rød
  • 15 gr. Agurk
  • 10 gr. Gulerod
  • Evt. spinatblade

Vælg økologiske råvarer

Sådan gør du

Æggewrap’en smøres med Chilimayo eller Pesto, Aioli eller flødeost. Læg tunen på sammen med peberfrugt i strimler, agurk og gulerod. Du kan evt. også bruge lidt ruccola eller spinatblade, hvis du ønsker den mere “grøn”

Spises med gnavegrønt og dyp, hvis du ønsker den mere mættende

Velbekomme

En æggewrap med tun og grønt indeholder 364 kcal – 22 gr. protein, 3,1 gr. kulhydrat, 30 gr. fedt. 

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen