Æggewrap med røget laks

Æggewrap med ferskrøget laks, spinat og asparges

Æggewraps er et sundt og mættende måltid både til morgenmad og frokost. Du kan lave dem med lige præcis det fyld, du ønsker og smøre dem med det, du synes passer bedst sammen.

Til at smøre bruger æggewraps’ene med bruger jeg flødeost med eller uden urter, Chilimayo, Aioli, Pesto eller avocadomos. Denne æggewrap med ferskrøget laks er smurt med Philadelfia flødeost, men jeg veksler med avocadomos, der også smager dejligt sammen med laks.

Ofte serverer jeg lidt gnavegrønt og Aioli eller Chilimayo til mine æggewraps.

Se også æggewraps med tun HER

Ingredienser

  • 1 stk. Æggewrap, se opskrift HER
  • 20 gr. Philadelfia flødeost
  • 10 gr. Spinat, frisk
  • 50 gr. Ferskrøget laks
  • 2 stk. Grønne asparges

Vælg økologiske råvarer

Sådan gør du

Æggewrap’en smøres med Philadelfia smøreost eller 1/2 avocado, der moses med lidt citronsaft. Læg spinatbladene på, herefter den ferskrøgede laks og 2 asparges, der er blanceret i kogende vand i 2 min. og derefter kommet i koldt vand, så de holder sig sprøde og friske.

Her serveret med 50 gr. agurk og 10 gr. Aioli.

Velbekomme

En æggewrap med laks, spinat og asparges indeholder 324 kcal – 23 gr. protein, 2,2 gr. kulhydrat, 25 gr. fedt. 

Serveres den med agurk og Aioli, indeholder den i alt 395 kcal – 24 gr. protein, 3 gr. kulhydrat, 32 gr. fedt

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen