Stegte løg

Ingredienser

  • 1-2 stk. Løg
  • 1-2 spsk. Hvedemel
  • 1 spsk. Olie
  • 15 gr. Smør
  • Flagesalt

Sådan gør du

Pil løgene og skær dem i tynde skiver, eventuelt på Mandolinjern. Skil ringene ad og kasser midten. Bred løgringene ud på et stykke bagepapir og drys mel henover i et tyndt lag. Vend løgringene rundt.

Hæld løgene op i et dørslag og ryst det, så overskydende mel kommer af.

Varm en stor pande op med olie og tilsæt smørret. Kom lidt løgringe på ad gangen og steg til de er gyldne. Tages af med en hulske og lægges på et stykke køkkenrulle. Drys med salt.

De sprøde stegte løg er superlækre. Brug dem ovenpå smørrebrød, som topping på salaten, til et godt stykke kød og meget mere.

Velbekomme!

PS. Normalt bruger jeg ikke mel i mine opskrifter, men her er der kun tale om en lille mængde mel og det er begrænset, hvor mange løg man spiser. Så det kommer under bagatelgrænsen.

Indlæg oprettet 72

2 tanker om “Stegte løg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen