
Ingredienser
- 1-2 stk. Løg
- 1-2 spsk. Hvedemel
- 1 spsk. Olie
- 15 gr. Smør
- Flagesalt
Sådan gør du
Pil løgene og skær dem i tynde skiver, eventuelt på Mandolinjern. Skil ringene ad og kasser midten. Bred løgringene ud på et stykke bagepapir og drys mel henover i et tyndt lag. Vend løgringene rundt.
Hæld løgene op i et dørslag og ryst det, så overskydende mel kommer af.
Varm en stor pande op med olie og tilsæt smørret. Kom lidt løgringe på ad gangen og steg til de er gyldne. Tages af med en hulske og lægges på et stykke køkkenrulle. Drys med salt.
De sprøde stegte løg er superlækre. Brug dem ovenpå smørrebrød, som topping på salaten, til et godt stykke kød og meget mere.
Velbekomme!
PS. Normalt bruger jeg ikke mel i mine opskrifter, men her er der kun tale om en lille mængde mel og det er begrænset, hvor mange løg man spiser. Så det kommer under bagatelgrænsen.
2 tanker om “Stegte løg”