Tomatpesto

Ingredienser

  • 150 gr. Soltørrede tomater
  • 50 gr. Mandler
  • 1 fed Hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 tsk. Citronsaft
  • 1 dl. God olivenolie
  • Flagesalt

 

Sådan gør du

Rist mandlerne på en tør pande eller i ovnen ved 150°C, til de er gyldne. Lad dem køle lidt af.

Blend alle ingredienser til passende konsistens. Hældes på skoldede glas med låg og opbevares i køleskabet. Kan holde sig op til en uge.

Pestoen er skøn til æg og sammen med kød, hjemmelavede burgere, på tapas bordet og som dip til grøntsager.

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen