Blomkålsmos

Nem blomkålsmos

Blomkålsmos er virkelig dejligt tilbehør. God til frikadeller, pølser, brændende kærlighed og meget mere. Blomkålsmos består som basis kun af 2 ingredienser, nemlig blomkål og Philadelfia flødeost og selvfølgelig salt og peber.

Jeg skifter lidt mellem at bruge Philadelfia naturel eller med urter og hvidløg, afhængig af hvad vi spiser den til. Der kan også sagtens tilsættes urter eller revet parmesan, hvis man ønsker det og et drys med persille.

Ingredienser 2 personer

  • 400 gr. Blomkål
  • 80 gr. Philadelfia flødeost, naturel eller med urter
  • Flagesalt og peber

Vælg økologiske råvarer

Sådan gør du

Del blomkålen i buketter, kom den i en gryde med koldt vand, så det lige dækker. Vil du have mere smag, kan du tilsætte en bouillonterning. Når blomkålen er mør, hældes alt vandet fra og blomkålen kommes over i en skål sammen med flødeosten, salt og peber. Blendes til den konsistens, du ønsker. Jeg kan godt lide, når det er lidt chunky.

Laver du den i god tid, kan du komme den tilbage i gryden og opvarme den.

Velbekomme!

Blomkålsmosen indeholder pr. 100 gr. 82 kcal – 3,3 gr. protein, 1,9 gr. kulhydrat, 6,5 gr. fedt. 

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen