Squashspaghetti med kødsauce

Sund spaghetti med kødsauce

Squashspaghetti er et sundt alternativ til den traditionelle spaghetti, der indeholder stivelse og er høj på kulhydrater, der påvirker blodsukkeret.

Squashspaghetti smager godt og sammen med basiskødsaucen, der også er fuld af gode grove grøntsager, får du et lækkert og sundt måltid for få kalorier. Vil du spare yderligere på kalorierne, kan du udelade både piskefløde og Creme Fraiche. Men det er jo med til at gøre retten lækker og lidt fedme i maden mætter godt, så du ikke får cravings senere på aftenen.

Er du til det helt hotte, kan du stille lidt ekstra Chilisauce på bordet, som kan tilsættes efter smag og styrke.

Ingredienser 2 personer

  • 350 gr. Squash
  • 350 gr. Basis kødsauce, se opskrift HER
  • 0,5 dl. Piskefløde 38 %
  • 50 gr. Creme Fraiche 38 % (kan udelades)
  • 30 gr. Parmesanost

Vælg økologiske råvarer

Sådan gør du

Skyl squashen og skær enderne af. Lav den til spaghetti i en Spirali eller Spiralizer, kært barn har mange navne. Træk strimlerne fra hinanden og kom squashspaghettien i en skål. Kom kogende vand over, så det dækker og lad det stå 2-3 minutter. Hæld squashspaghettien i et dørslag og lad den dryppe godt af. Pres den evt. en smule, så alt vandet løber fra.

Opvarm basiskødsaucen og kom piskefløden ved, lad det koge igennem få minutter.

Riv parmesanosten eller kom et stykket på bordet samme med et rivejern, så man selv kan dosere.

Server squashspaghetti i dybe tallerkener med kødsauce over. Kom Creme Fraiche på toppen og drys med lidt purløg eller andet grønt samt parmesanost.

Velbekomme!

En portion squashspaghetti med kødsauce indeholder 417 kcal – 28 gr. protein, 13 gr. kulhydrater, 28 gr. fedt.

 

Indlæg oprettet 72

En tanke om “Squashspaghetti med kødsauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen