Apelgrens Kaffebar og risteri, Ebeltoft

Skøn stemning på fiskerihavnen i Ebeltoft

Snyd ikke dig selv for et besøg på Apelgrens Kaffebar i Ebeltoft. Kaffebaren ligger i den gamle auktionshal på fiskerihavnen og her mærker man straks den gode stemning, når man træder ind i lokalet. Jeg var parat til at flytte til Ebeltoft, blot for at kunne gå herned om formiddagen og sidde i de 2 gamle stole for enden af lokalet og læse avisen.

Selvfølgelig også for at nyde den gode nyristede kaffe. For her hos Apelgrens Kaffebar nøjes man ikke blot med at nørde med kaffe, de har også eget risteri og sågar kurser i kafferisteri. Ikke nogen tilfældighed, at kaffen smager godt og er en dejlig kaffeoplevelse. Har man en sød tand, kan man købe lækkert nybagt kage eller et stykke kvalitetschokolade til.

Sidst vi var her, var der dog så varmt, at vi foretrak at sidde ude. Det var svært at vælge, om vi skulle sidde foran og se på det pulverserende liv på fiskerihavnen eller i den hyggelige gårdhave bagved.

Dette er ikke reklame, men egen oplevelse.

 

 

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen