Besøg på Hotel Ry

Hotel Ry har naturen og Silkeborgsøerne i baghaven

Hotel Ry ligger i den lille by Ry, placeret i den smukke natur mellem Skanderborg og Silkeborg og med Himmelbjerget i baggrunden. Byen emmer af autencitet med dens små fine butikker og gode service. Ved Ry Marina ligger bådene fra Himmelbjerget til og en tur med bådene kan virkelig anbefales. Bådene sejler gennem den smukkeste natur, som næppe findes ret meget bedre i hele kongeriget.

Udeservering i sommervarmen

Hotel Ry har etableret udeservering, der er ret godt besøgt. Her midt i juli måned og med det skønne sommervejr, har det summet af liv, næsten som på de hotte feriesteder. De store åbne biler har kørt promenadekørsel ned ad gaden udenfor og ejerne har fået stivet selvtilliden af, når gæsterne har sendt misundelige blikke efter de flotte køretøjer.

Menukortet byder på alt, hvad man kan forvente på en Gastro Pub for både voksne og børn og til virkelig rimelige priser.

Dette er ikke reklame, men egen oplevelse.

 

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen