Restaurant Villa Vest i Lønstrup

Magisk måltid mens solen går ned i Vesterhavet

Restaurant Villa Vest nærmest hænger ud over Vesterhavet og der er så smukt, både inde og ude, at man bliver rørt til tårer. At spise på Villa Vest er det mest magiske måltid, jeg har indtaget.

Ved et bord helt ude ved vinduet, får vi serveret et glas champagne. Vi kan både se og høre Vesterhavets brusen lige under os. Mens vi får serveret den ene fantastiske ret efter den anden, ser vi solen langsomt gå ned over havet, lige for øjnene af os. Da vi når til desserten, forsvinder solen ned i havet og der bliver helt stille i restauranten. Man kan skimte et par fugtige øjne her og der. Øjeblikket er magisk.

En kulinarisk oplevelse

Hvad vi fik at spise, kan jeg ikke fortælle og selv ikke ud fra billederne, kan jeg give noget info. Men det var vidunderligt og hver eneste servering var så intens og smagfuld, at vi blot lænede os tilbage og nød det i fulde drag. Med starters, forretter, hovedretter, dessert og alt der imellem, blev det til 12 små serveringer akkompagneret af de dejligste vine, der var nøje udvalgt til retterne. Vi var så mætte, at vi næsten ikke kunne komme gennem alle serveringerne, men ned skulle de. Det kom de også, for øjnene blev aldrig mætte af de smukke anretninger.

Vi fik selvfølgelig præsenteret alle retter og vine af ovenud høflige og venlige tjenere, der var både nærværende og diskrete på samme tid. Prisen for 2 personer var ca. kr. 3.000,-. Det er mange penge, men er ikke dyrt for så skøn en kulinarisk oplevelse i smukke omgivelser og med udsigt til solnedgangen fra første parket. Vi kommer gerne igen, når vi har sparet sammen 🙂

Dette er ikke reklame, men egen oplevelse. 

 

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen