Velkommen på bloggen!

Dette indlæg skal handle om det, jeg brænder for og som er baggrunden for, at jeg overhovedet har en blog. Gennem flere år spiste jeg usundt, var trist og fed. Så er det ligesom sagt. Som mange andre, har jeg prøvet alle slankekure, you name it: æggekuren, Nupo kuren, suppekuren, sultekuren og sågar hvidvinskuren. Den sidste var da i det mindste sjov, jeg havde en fest. Men som med alle kure, er det jo kun en kur. Når man stopper, tager man det hele på igen og lidt til. Sådan var mit liv.

I sommerferien 2018 besluttede jeg, at nu skulle det være slut. Det var simpelthen for sølle, at jeg ikke kunne tage ansvar for min sundhed, mit liv og min vægt. Feriebillederne gjorde udslaget og jeg skal nok skåne jer for at poste dem.

Jeg satte mig fire mål og lavede en plan

  • Jeg VILLE tabe mig. Ikke ved endnu en kur, men gennem kostomlægning
  • Jeg VILLE leve sundt. Jeg troede, at jeg vidste, hvad der var sundt og hvad der ikke var. Det skulle vise sig, at sådan forholdt det sig ikke.
  • Jeg VILLE tage en uddannelse til kostvejleder, så jeg fik viden om sund mad, vægttab, overspisning, spisemønstre, overspringshandlinger, dårlige undskyldninger, stress og meget mere, hvilket var en del af min overvægt.
  • Jeg VILLE stoppe med mit job, der tærede mig for energi

 

Jeg udarbejdede en plan for, hvordan jeg skulle kunne komme i mål, med det jeg gerne ville og en tidsplan for forløbet.

Starten på mit nye liv

Som sagt, så gjort. Jeg har nu taget min uddannelse som Certificeret kostvejleder & sundhedscoach. Udover uddannelsen har jeg gået i forløb hos en anden Kostvejleder, der havde en anden tilgang, end den som uddannelsen byggede på, ligesom jeg også har fulgt nogle af de dygtigste ernæringseksperter, for at blive godt rustet til også at kunne hjælpe andre med at komme i mål med deres vægttab.

Så var jeg i gang og sideløbende med at jeg sugede viden til mig, måtte jeg omsætte den til handling og prøve den af på mig selv. Det gik ganske godt og jeg har tabt 20 kg og forventer at skulle tabe 3 kg mere. Min mand fik tilbuddet om at komme med på vognen og det sagde han ja tak til. Det gjorde han klogt i, for det resulterede i et vægttab på knap 30 kg. Og jeg siger Jer, han kan lide kosten. Vi har aldrig spist så dejlig, sund og mættende mad, som nu.

Udover at et vægttab pynter på kroppen, har det givet så meget mere energi og overskud, pænere hud, tykkere og mere glansfuldt hår, bedre søvn og et langt bedre humør. De lægeordinerede piller for diverse livsstilssygdomme er skrottet og jeg er helt fit for fight, sagde lægen ved sidste tjek. Jeg er sund, glad og slank.

Det bedste jeg har gjort

At tage en beslutning om en ny livsstil, er noget af det bedste, jeg har gjort. Har det været svært? Nej, overhovedet ikke. Der går simpelthen sport i, at sammensætte sunde retter, der smager fantastisk og er mættende. Når man er mæt, er det ikke svært at vælge de usunde ting fra og når vægten går ned uge for uge, bliver man ekstra motiveret. Se mine opskrifter HER.

Kostvejleder & sundhedscoach

Vil du også være sund, glad og slank? Så hop over og se mine vægttabsforløb, hvor du bliver holdt i hånden hele vejen, hvor du kan spise dig mæt og glad gennem hele forløbet, hvor vi ikke er fedtforskrækkede og spiser helt almindeligt mad, der er let at tilberede. Du skal ikke tælle kalorier og det er ikke nødvendigt at motionere r…. ud af bukserne. Kom med,  jo før du er i gang, jo bedre får du det med dig selv og din krop. Læs mere om vægttabsforløb HER.

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen