Ser min røv stor ud i de her bukser?

Bukser kan være mere eller mindre flatterende, det medgiver jeg. Men det kan aldrig være buksernes skyld, hvis du har en stor røv.

Hører man til Kardashian familien, er en stor bagdel absolut en fordel. De lever jo nærmest af den. Men mange af os andre, synes ikke en stor bagdel er en fordel. Jeg bliver ofte spurgt, om man kan tabe sig på sin store popo. Svaret er:  ja det kan man godt.

Hormon ubalancer

Nogen mener, at man ikke kan tabe sig bestemte steder på kroppen eller punktslanke sig. Generelt er det nok rigtigt. Men fedt på maven, lår og numse eller ryg og arme skyldes ofte ubalance i hormonerne. På grund af hormonerne kan du have svært ved at forbrænde fedt, ligesom din energi, humørsvingninger, hedeture og meget mere også påvirkes af hormon ubalancer.

Slip af med fedtet på lår og numse

Skal man have en fast numse, skal fedtet derfor væk først. Gennem et vægttab, hvor også ubalancerne rettes op, kan man komme fedtdepoterne til livs – også på numsen. Når du får rettet op på ubalancerne i hormonerne, vil der være meget andet, der falder på plads af sig selv. Du får en bedre og dybere søvn, mindre stress, mere energi, binder ikke længere væske i hænder og fødder og mærker nu pludselig, at du har langt lettere ved at tabe dig.

Baller af stål

Skal du have baller af stål, er det ikke nok, at smide fedtet på numsen. Der skal træning til. Du kan finde rigtig mange gode træningstips netop til bagdelen på nettet, eller du kan gå i et fitness center, hvor maskinerne hjælper dig.

Jeg kan hjælpe dig med et varigt vægttab, helt uden sult og hvor du får balance i dine hormoner. Se mine vægttabsforløb HER.

 

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen