Gør vægttabet nemt

At tabe sig og få den krop, man drømmer om, kan nogen gange være så besværligt, at man dropper den gode kost og ønsket om at tabe sig, efter blot nogle få dage. Så har man opgivet igen, igen og fået endnu et nederlag. Men sådan behøver det ikke at være. For det første skal du VILLE det! VIL du være sund og slank? VIL du gøre det, der skal til for at nå i mål? VIL du ændre dine vaner, så det lykkes denne gang?

Kan du svare ja, er du nået langt og motivationen er i top. Så skal du bare starte med at gøre det nemt for dig selv. Du skal rydde alt ud af huset, der ikke er MAD og alt det, der kan friste dig. Køb nogle gode og sunde madvarer, der giver din krop gode næringsstoffer og opbygger dine celler, så kroppen kommer i balance.

Invester i nogle opbevaringsbokse med tætsluttende låg, der kan holde dine madvarer friske. Disse bokse, synes jeg er smarte. De købes i et sæt med 5 forskellige størrelser. De passer ind i hinanden og fylder derfor ikke meget i skuffen/skabet, når de ikke er i brug.

Opbevaringsboksene har låg i forskellige friske farver og er gennemsigtige, så man kan se, hvad de indeholder.

Jeg har købt disse i Coop for kr. 69,- for et sæt med 5 stk. Det er ikke reklame, da jeg selv har købt dem. Men alle andre bokse, kan jo selvfølgelig også bruges.

Når du har handlet ind, skal råvarerne forberedes. Det gør det let i hverdagen at leve sundt. Grøntsagerne renses, snittes og kommes i boksene. Det gør det nemt at tage en håndfuld frisk babyspinat ud til omeletten om morgenen, eventuelt med lidt revet ost ovenpå. Eller morgenmaden kan også bestå af et par håndkogte æg med bacon til, som også er godt til frokost eller madpakken.

Agurker, til at skære i stave. Squash, som kan grilles til aftensmaden. Asparges, rosenkål og Haricots verts bønner, rosenkål og asparges til at stege på en pande/grillpande eller koge. Snittet spidskål, der kan smides i wok’en med broccoli, peberfrugt eller hvad man nu lige har. Forbered alt det, du kan og har lyst til at spise.

Det giver så mange muligheder, blot at lukke køleskabet op, kigge i boksene og tage det ud, du har lyst til. Så kan grøntsagerne tilberedes, mens du steger et godt stykke kød på panden eller i ovnen. Færdigt arbejde!

Når køleskabet bugner med lækre friske grøntsager, kød, bacon, fisk, fjerkræ, æg, ost og gode fedtstoffer, er det pærenemt at lave sund og lækkert mad. Det gør det også nemmere for dig at foretage de sunde valg, fremfor at købe færdigtilberedte eller forarbejdede madvarer, der er fyldt med E-numre, salt og sukker.

At have sunde og gode madvarer i køleskabet, lige klar til at tilberede, gør det nemmere at undgå at snacke, spise slik, chips, chokolade og alt det andet, der får vægten til at stige.

 

Med sunde og gode råvarer, får du en sund og stærk krop, der gør et vægttab nemmere. Er din krop sund, følger vægttabet helt naturligt med. Har du brug for hjælp til dit vægttab, så kom med på et vægttabsforløb, der gør dig sund, glad og slank. Det kan du læse mere om HER

Indlæg oprettet 72

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen