Livsdesign

Er du kørt fast?

Husker du at stoppe op engang imellem og tage en samtale med dig selv, om du er dér i livet, hvor du gerne vil være. Har du det rigtige job, den rigtige bolig, den rigtige kæreste, er du styret af økonomien? Er der noget, der ikke rigtigt spiller, er der måske tid til at få gjort noget ved det.

Mange kender til det at drømme om noget, man gerne vil. Hvem har ikke drømt om at åbne en restaurant eller måske et hotel – eller noget helt andet. Det kunne også tænkes, at du ønskede at videreuddanne dig eller tage en anden uddannelse. Måske går du med drømme om at stige i graderne i virksomheden. Men oftest bliver det ved drømmene. Det man oftest fortryder, det er det man aldrig fik gjort noget ved.

Du kan designe dit eget liv, sætte dine mål og gå efter drømmenHvad afholder dig for at få det liv, du drømmer om?

Det er aldrig for sent, at skabe det liv, du drømmer om. Men det kræver en del bevidsthed om, hvad det er du vil. Hvor stor er drømmen og hvordan når du i mål. Gennem et livsdesignforløb vil du blive coachet i at definere, hvad det er du gerne vil opnå og hvorfor det er vigtigt for dig. Du vil også lære at sætte både langsigtede og delmål i processen. Hvad skal der til, for at du når dine mål og hvad forhindrer dig lige nu i at gøre det. Ofte er forhindringerne mindre, end man tror. Livsdesign er en proces, hvor du vil blive guidet gennem alle faserne, planlægningen, hvor hjælpen skal komme fra og sejren, når du er i mål. Start dit nye liv i dag.Design dit liv gennem 4 eller 6 sessioner

Har du brug for hjælp til at designe dit fremtidige liv?  Er du kørt fast og trænger til at komme ud af din nuværende situation og skabe det liv, du drømmer om? Som eksamineret coach i livsdesign, kan jeg hjælpe dig gennem et forløb på 4, 6 eller 8 sessioner af 1 times varighed.

Prisen er henholdsvis 4 sessioner kr. 2.000,- / 6 sessioner  kr. 2.850,-. Kontakt mig på tlf. 21 54 64 72 eller info@annemariebaastrup.dk.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen