Om mig

Jeg hedder Annemarie Baastrup og jeg har kastet mig ud i at være blogger. Det handler meget om mad og sundhed samt om vægttab helt uden sult. Det handler også om mine interesser for bolig, indretning, små øjeblikke fra det enkle hverdagsliv og naturen

Sund, glad og slank

På min blog og hjemmeside deler jeg opskrifter, der er sunde og i langt de fleste tilfælde også baseret på vægttab. En sund livsstil er vigtig for mig. Det er den, fordi jeg har prøvet at være et helt andet sted i mit liv, hvor jeg var overvægtig, halvtrist, stresset, utilfreds og energiforladt. Mit eget spejlbillede kunne jeg slet ikke klare og jeg ville ikke fotograferes.

Jeg tog en beslutning om, at sådan skulle det ikke være. Jeg VILLE tabe mig, jeg VILLE være sund både fysisk og mentalt. Men ikke ved endnu en kur, hvor man tager det hele på igen og lidt til, når kuren stopper. Det skulle være gennem en livsstilsændring og et sundt liv. Det er den bedste beslutning, jeg har taget i rigtig mange år.

 

Kontakt

Telefon: (+45) 21 54 64 72
Email: info@annemariebaastrup.dkVarigt vægttab

Certificeret kostvejleder & sundhedscoach

Hvad er sundt? Jeg har altid troet, jeg vidste, hvad der var sundt. Men er at tro, det samme som at vide og er sundt det samme som, at man taber sig af det? Jeg ønskede at lære, hvad der var sundt og hvilken indflydelse, den mad jeg puttede i munden, havde på min sundhed og vægt.

Derfor har jeg taget en uddannelse som Certificeret kostvejleder & sundhedscoach. Det har været en øjenåbner for mig og en vild, vild rejse. Nu ved jeg, hvad den mad jeg putter i munden, gør for min krop, om den opbygger eller nedbryder mine celler, gør mig syg eller sund. Det har ført til et stort vægttab og har givet mig så meget livsglæde, energi og overskud. Nu er jeg sund, glad og slank og kan også hjælp dig til et varigt vægttab, helt uden sult. Du kan læse mere HER.

Livsdesign

Jeg er også eksamineret i livsdesign. Vi kan designe vores liv, så det passer til vores drømme og visioner. Hvad vil vi i fremtiden med vores privatliv, vores arbejdsliv og kærlighedsliv? Vi kan sætte mål for, hvordan vi ønsker det, men hvordan kommer vi derhen?

Er du dér i livet, hvor du gerne vil være? Er der noget i dit liv, der trænger til et tjek? I et livsdesignforløb bliver du coach’et i at sætte dine mål og hvordan du når målet. Du kan læse mere HER.

En drøm uden et mål og en plan, forbliver en drøm!

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen