Vægttab

I dag er første dag af resten af dit liv

Er det nu, du vil være sund, glad og slank. Så kom med på et vægttabsforløb. Inden du har set dig om, har du tabt flere kilo og er gået flere tøjstørrelser ned i vægt. Selv er jeg gået fra en størrelse L/XL og nu er str. S ved at være lige stort nok. Den følelse af, at kunne gå ind i en butik og blot vælge på alle hylder og se pæn ud i det meste tøj, det er en stor glæde. At kunne gå i tøj, der ikke strammer, er en befrielse…..

Det bedste er dog, at komme af med alle livsstilssygdommene og slippe for medicin med bivirkninger. At have masse af energi og overskud i hverdagen, bedre søvn, flottere hud og hår og et godt humør. Jeg kan ærligt sige, at det har givet mig et nyt og bedre liv, at tabe godt 20 kg.

Er du også klar til at smide de overflødige kilo og blive sund, glad og slank.

Så tilmeld dig straks et vægttabsforløb på annemariebaastrup@outlook.dk eller tlf. 21 54 64 72. Du kan også booke en halv times gratis samtale inden du tilmelder dig, så du ved, hvad du går ind til.

Bliv sund, glad og slank. Det er meget lettere end du tror. Her skal du ikke sulte eller købe specielle madvarer. Du kan spise dig mæt hver eneste dag i almindeligt mad, der er let at tilberede og du behøver ikke at motionere til du segner, for at opnå dine mål.

Få personlig vejledning til dit vægttab og få den krop, du drømmer om. Et vægttabsforløb tilpasses til dig og dine behov. Du bliver guidet hele vejen gennem forløbet og står aldrig alene. Du får gennem hele forløbet input til kost, gode råd og motivation, der sikrer at du kommer i mål. Det er ikke en slankekur, men en livsstilsændring, der giver dig et varigt vægttab og en sundere livsform.

I dag er den første dag i resten af dit liv. Carpe diem!

 

Få den krop, du drømmer om

Vægttabsforløb med personlig rådgivning

Du får et Individuelt vægttabsforløb, der er tilpasset dig, ud fra dine udfordringer og hvor meget, du vil tabe dig. Du bliver holdt i hånden hele vejen gennem forløbet og får daglig sparring om din kost, motivation, vægttab og udfordringer.

Med et ugentligt personlig møde, får du 1:1 rådgivning, hvor du bliver vejet og målt samt får en kropsanalyse, der måler din fedtprocent, fedtmasse, indre fedt, muskelmasse, knoglemasse, vand i kroppen, BMI/BMR og din krops fysiske alder.

Kom med nu og få den krop, du drømmer om. Oplev hvordan du bliver gladere i takt med at kiloene rasler af, får mere energi og overskud, både til dig selv og dine nærmeste. Tag en beslutning om at blive sund, glad og slank.

Er du i tvivl, kan du booke en 30 minutters gratis samtale på tlf. 21 54 64 72 eller annemariebaastrup@outllok.dk

Varigt vægttab helt uden sult

Du har sikkert prøvet utallige slankekure. Men som med alle kure, er det jo kun en kur. Når du stopper med kuren, tager du det hele på igen og lidt til. Derfor skal der en kostomlægning til, en kost hvor du ikke skal nøjes med 3 salatblade til aften og gå sulten i seng, men hvor du spiser god mad, du kan blive mæt af.

Der kan være mange årsager til overvægt. Måske har du en sød tand, måske spiser du på følelser eller har hormonelle ubalancer, der forhindrer dig i at tabe dig. Med den rigtige kost og vejledning, vil der blive rettet op på disse ubalancer. Du vil blive i stand til at forbrænde fedtet på mave, baller og lår og ikke som ved mange traditionelle slankekure, hvor du taber væske og muskelmasse. Uge for uge vil du få læring og viden om de kostprincipper, der skal til for at du får succes med dit vægttab.

Vælg her hvilket vægttabsforløb, der passer til dig. Tilmelding på tlf. 21 54 64 72 eller annemariebaastrup@outllok.dk

 

 

Står dine vaner i vejen for dit vægttab? Så gør noget andet, end det du plejer!6 ugers vægttabsforløb

 • 1 times personlig kostvejledning 1 x om ugen i 6 uger
 • Vejning og måle
 • Kropsanalyse*
 • Måling af blodsukker og blodtryk
 • Kostprincipper og indkøbsliste
 • Daglig vejledning online

 

Kr. 2.800,-

8 ugers vægttabsforløb

 • 1 times personlig kostvejledning 1 x om ugen i 8 uger
 • Vejning og måle
 • Kropsanalyse*
 • Måling af blodsukker og blodtryk
 • Kostprincipper og indkøbsliste
 • Daglig vejledning online

 

Kr. 3.500,-

12 ugers vægttabsforløb

 • 1 times personlig kostvejledning 1 x om ugen i 12 uger
 • Vejning og måle
 • Kropsanalyse*
 • Måling af blodsukker og blodtryk
 • Kostprincipper og indkøbsliste
 • Daglig vejledning online

 

Kr. 4.800,-

Kostvejledning

 • Individuelle forløb efter aftale
 • Livsstilsygdomme
 • Sund livsstil
 • Kropsanalyse

 

 

Kontakt mig på tlf. 21 54 64 72

eller annemariebaastrup@outllok.dk

 

SLUT MED LIVSSTILSYGDOMME

En sund kost, har udover et vægttab, også stor betydning for vores velvære, energi og overskud, hud og hår, nattesøvn, humør og ikke mindst vores helbred. En livsstilændring med sund kost, der tanker dig op med essentielle vitaminer og mineraler, er den bedste investering, du kan gøre for dig selv. Livsstilsygdomme, som forhøjet blodtryk, Reflux, diabetes 2 mfl., som mange mennesker har, kan nemt reduceres eller blives helt kvit, gennem den rigtige og sunde kost.

Det kan være en jungle at finde ud af, hvad der er sundt, da der kommer så mange modsatrettede informationer i medierne. Har du brug for kostprincipper, der gør dig sund, glad og slank, så kom med på et vægttabsforløb, hvor du kommer i mål og bliver den bedste udgave af dig selv. Kontakt mig på tlf. 21 54 64 72 eller annemariebaastrup@outlook.dk

Et sundt liv, starter med sunde råvarer.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen